ÎȚI DOREȘTI SĂ COLABORĂM?

Contactează-ne

Dacă ai întrebări despre serviciile noastre, vrei să împărtășești un feedback, sau ai o idee pentru proiectul tău, ne-ar plăcea să auzim de la tine! Suntem aici pentru a te ajuta și a te susține în fiecare etapă a dezvoltării afacerii tale, așadar nu ezita să ne contactezi oricând ai nevoie!

punctul de start

Ne pare bine să
te cunoaștem!

   Completează formularul alăturat și te vom contacta în maxim 24 de ore pentru a face cunoștință și a programa alături de tine o întâlnire gratuită.

UN RĂSPUNS PENTRU

Cele mai frecvente curiozități
pe care le primim

Cele mai frecvente curiozitățipe care le primim

Cum decurge comunicarea?

   Suntem mari adepți ai comunicării transparente și deschise întrucât considerăm că o bună comunicare poate face o mare diferență în ceea ce ține de rezultatele unei colaborări.

Pe lângă întâlnirile lunare în care analizăm progresul și decidem împreună pașii următori, sau meeting-urile pe Zoom unde discutăm amănunțit fiecare detaliu, canalul nostru preferat este WhatsApp-ul – rapid și mereu la îndemână. Desigur, nu neglijăm nici email-urile, sau apelurile rapide atunci când situația o cere.

Avem un buget limitat. Putem colabora?

   Mentalitatea noastră este că dorim să lucrăm cu oameni care împărtășesc aceeași viziune, fie că este vorba despre o afacere la început de drum sau de una cu vechime. Dacă îți dorești să descoperi modul în care lucrăm, iar discuțiile sunt de înțelegere reciprocă, atunci fii sigur că putem lega o colaborare faină.

În ceea ce privește bugetul, cel mai simplu mod este să discutăm și ne comunici obiectivele tale. Astfel, putem oferi cele mai concrete sfaturi privind modurile prin care putem aborda colaborarea/obiectivele și decide de comun acord direcția în care ne îndreptăm.

Cât durează o colaborare medie la voi?

   Ei bine, acest lucru depinde de tipul colaborării.

Când vine vorba de parteneriatele de creștere, acestea sunt continue, începând de la momentul zero și extinzându-se pe termen lung. Se întâmplă să avem perioade scurte de pauză cu clienții ale căror afaceri oferă servicii, de obicei când volumul de lead-uri este unul prea mare. Totuși, folosim aceste momente de respiro pentru a propune noi materiale, sau pentru a implementa îmbunătățiri menite să fie testate odată ce pauza ia sfărșit.

Când vine vorba despre colaborările strict de dezvoltare web, proiectul mediu durează între 6 și 10 săptămâni, estimare ce variază în funcție de complexitatea site-ului dorit.

Dezvoltați site-uri fără o colaborare pe termen lung?

   Sigur, dezvoltăm website-uri chiar și fără angajamente pe termen lung. Scopul nostru este să oferim o experiență unică pentru utilizatorii fiecărui proiect, asigurându-ne că rezultatul final este aliniat cu toate obiectivele pe care îți dorești să le atingi prin intermediul site-ului.

Cum structurați plata unei colaborări complete?

   Obișnuim să structurăm colaborările printr-un fee inițial, împărțit în tranșe, fee care acoperă pregătirea”terenului” înainte de a demara efectiv promovarea.

Totuși, dacă toate lucrurile sunt deja bine puse la punct, trecem direct la pregătirea campaniilor și implementarea platformelor de tracking fără a mai sta pe gânduri.

Odată trecuți de această etapă de pregătire, colaborarea de management a canalelor de promovare continuă în baza unei plăți calculate la final de lună ca procent din performanța pe care o generăm. Pentru cei care preferă o abordare mai directă și mai simplă, oferim și metoda de plată uzuală, cea a unui fee fix lunar, evitând astfel calculele de procente.

Cu ce vă ocupați de fapt?

    Suntem o agentie de marketing full service dedicată afacerilor din domeniul home&design, însă considerăm că denumirea de parteneri de creștere ne caracterizează mult mai bine datorită faptului că ne comportăm ca o extensie a echipei tale.

Ne ocupăm de diferite servicii, de la ui/ux design, dezvoltare web, google ads, social ads, până la identificarea punctelor de fricțiune și îmbunătățirea experienței de navigare. Totuși, scopul nostru nu este cel de a livra un serviciu izolat, ci mergem puțin mai departe și ne concentrăm pe livrarea soluțiilor care să răspundă nevoilor tale.

Din momentul în facem cunștință și ne comunici obiectivele tale, fie că este vorba despre rafinarea bazei de clienți, creșterea numărului de vânzări, dezvoltarea unui site web, și lista continuă… scopul nostru este cel de a veni cu una sau mai multe abordări pentru a ajunge la scopul tău și a decide alături de tine care este cea mai potrivită dintre ele.

Cum faceți ofertarea?

Când ne contactezi poți fi sigur de un lucru – nu vei primi o ofertă standardizată, trimisă pe email fără a avea parte de o discuție alături de noi. Întotdeauna începem prin a programa un scurt apel telefonic în care facem cunoștință și în care vrem să aflăm cât mai multe despre nevoile și poziția ta actuală.

De ce nu trimitem oferta pur și simplu? Pentru că vrem ca abordările pe care ți le prezentăm să fie relevante pentru poziția ta actuală și să simți pe bune că venim cu un input valoros în discuție.

În cazul în care observăm că ne aflăm pe aceeași lungime de undă, următorul pas înainte de a da start colaborării este o întâlnire pe Zoom, sau chiar face to face, în care discutăm mult mai multe detalii despre abordarea aleasă și stabilim împreună ultimele detalii. Și da, știm că dedicăm mult timp acestei abordări, însă facem acest lucru pentru că suntem conștienți de importanța relației stabilite între noi și tine.