COLABORAREA NOASTRĂ ALĂTURI DE

Marge H.C.

Echipa este dedicată creării de paturi complet personalizate, punând la dispoziție posibilitatea de a modifica fiecare aspect, de la alegerea materialelor și a culorilor, până la dimensiuni și design.

tipul colaborării

Growth Partner

website

marge.ro

Despre
Colaborare

Colaborarea noastră cu Marge Home Collections a pornit de la dorința de a atrage clienți noi într-un mod constant și eficient. Am creat un site de prezentare care să evidențieze calitatea artizanală a produselor lor și să ofere un flux intuitiv pentru utilizatori. Testând și implementând diverse inițiative, am reușit să creștem rata de conversie într-o nișă competitivă, iar colaborarea noastră continuă activ, cu planuri pentru viitor.

DURATA COLABORĂRII

10 OCT 2023 - Prezent

TIPUL AFACERII

Producător de Paturi

MARGE HOME COLLECTIONS

   “Niciodată nu ne-am gândit că lucrurile ar putea să meargă în direcția nepotrivită, ba dimpotrivă, din momentul în care am văzut prima parte a proiectului am mers mai departe fără niciun fel de dubiu.”

 

Marge H.C.

Eerie Black

HEX

RGB

CMYK

#191919

(25,25,25)

0 0 0 90

Boy Green

HEX

RGB

CMYK

#757645

(117,118,69)

0 0 19 54

Pale Taupe

HEX

RGB

CMYK

#B4A27E

(180,162,126)

0 7 21 29

Flash White

HEX

RGB

CMYK

#F4F3F3

(244,243,243)

0 0 0 4

Font Utilizat

Aa

CAFELA

Variații

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Servicii
Integrate

#Momenthum&You

Întâi am ascultat nevoile, iar apoi am propus diferite abordari și am ales alături de client cea mai bună soluție pentru poziția respectivă.

Baza Colaborării

01

WIREFRAMING

Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing

02

UX DESIGN

UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design

03

DEZVOLTARE WEB

Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web

04

ADS MANAGEMENT

Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management

05

TRACKING & ANALIZĂ

Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web

05

AUDIT DE CONȚINUT

Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut

"Ne bazăm în principal pe recomandări și clienți care se întorc pentru produsele noastre, însă ne dorim un canal suplimentar prin care să putem atrage clienți noi într-un mod constant și eficient. "

PUNCTUL DE PLECARE

Intake-ul
Nostru

   Dată fiind natura artizanală a produselor, care sunt fabricate de la zero în București, echipa Marge a dorit un site de prezentare, nu unul de e-commerce. Pe lângă dezvoltarea completă a unui site nou și realizarea designului său, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le-am avut în vizor a fost cel de a structura întreaga informație astfel încât să scoatem în evidență avantajele oferite de Marge, cât și să ne asigurăm că implementăm totul astfel încât să oferim un flux intuitiv care să conducă utilizatorii către diferite puncte de contact.

   Odată ce am dat start promovării și am captat un număr decent de date, am început să testăm diferite inițiative și să implementăm noi idei care să crească rata generală de conversie în interiorul acestei nișe competitive a comercianților de paturi. Colaborarea noastră continuă într-un mod activ, cu scopul de a atinge noi obiective în fiecare lună și de a crește brandul în interiorul pieței.

CITEȘTE MAI MULT

CITEȘTE MAI MULT

Am optat pentru o paletă de culori calde, care să inspire confort și liniște, iar fonturile au fost alese pentru a fi ușor de citit și în același timp distinctive și memorabile.

#MargeHomeCollections

Sinergie

Ne-am dorit ca sinergia aflată între unicitatea navigării și prezentarea eficientă a informației să creeze o bază solidă pentru o promovare cu un cost de conversie cât mai eficient, nefăcând compromisuri în raport cu calitatea lead-urilor.

TESTIMONIAL

Vizualizează

Ce spune clientul?

   “Cumva ne-am înțeles fiecare doleanțele, iar faptul că am simțit din partea lor entuziasmul cu care lucrează ne-a făcut să mergem mai departe.”

AFLĂ MAI MULTE

Prezentare Detaliată

#ONouaAventură

Punctul de plecare

Colaborarea noastră cu Marge Home Collections a pornit de la o nevoie clară și o dorință specifică de “ceva nou”. Chiar de la început, aceștia și-au exprimat interesul pentru un site nou, ca parte a planului lor de promovare pentru anul 2024. Echipa se baza pe recomandări și pe clienții fideli care reveneau pentru produsele lor, exprimându-și dorința de a explora noi canale prin care să poată atrage clienți noi.

#EntuziasmulSeSimteÎnAer

Primul nostru pas

Având la dispoziție site-ul vechi al acestora, nu ne-am grăbit, și am analizat toate informațiile prezentate pentru a identifica puncte de îmbunătățire și a defini obiectivele informației ce urma să fie structurate in noul website.

Am discutat alături de aceștia și am identificat diferite aspecte de diferențiere, iar cu o idee clară în raport cu informația ce ne doream a fi prezentată, am dat start etapei de wireframing și am structurat fiecare pagină pentru a defini un flow plăcut care în același timp să mențină utilizatorii interesați.

#Why?PorQue?Pourquoi?

De ce nu
ecommerce?

Având în vedere natura artizanală a produselor, am optat pentru un site de prezentare, nu unul de e-commerce. Am ales această abordare pentru a sublinia calitatea și unicitatea produselor, invitând vizitatorii să descopere și să afle mai multe despre avantajele de care pot beneficia.

Intenția a fost de a crea o experiență online neașteptată și captivantă pentru utilizatorii interesați de paturi la comandă, punând în valoare detaliile fiecărui produs.

#DateDateDate

Optimizare Conitnuă

Odată ce am lansat campania de promovare și am acumulat suficiente date, ne-am dedicat evaluării performanței inițiale. Această colectare de informații ne-a permis să identificăm care sunt cele mai promițătoare oportunități și unde era nevoie de ajustări. Pe baza acestor date, am început să testăm diverse abordări, scopul fiind optimizarea costurilor și creșterea ratei de conversie.

Fie că a fost vorba de ajustarea textelor, modificarea paginilor de destinație, sau inserarea unor noi secțiuni, fiecare inițiativă a fost gândită pentru a maximiza impactul.

#PeCaleaCeaBună

Unde ne aflăm?

Avem un start promițător în colaborarea noastră și suntem plini de entuziasm pentru viitor. În doar trei săptămâni, am reușit să atingem obiectivele stabilite pentru a doua lună de promovare, ceea ce ne oferă o perspectivă optimistă asupra direcției noastre. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne oferă viitorul, iar în cazul în care cauți pe cineva care se ocupă de paturi realizate după randări, asigură-te că arunci un ochi și peste ceea ce poate face echipa Marge.