COLABORAREA NOASTRĂ ALĂTURI DE

Marge H.C.

Echipa este dedicată creării de paturi complet personalizate, punând la dispoziție posibilitatea de a modifica fiecare aspect, de la alegerea materialelor și a culorilor, până la dimensiuni și design.

tipul colaborării

Growth Partner

website

marge.ro

Despre
Colaborare

Colaborarea noastră cu Marge Home Collections a pornit de la dorința de a atrage clienți noi într-un mod constant și eficient. Am creat un site de prezentare care să evidențieze calitatea artizanală a produselor lor și să ofere un flux intuitiv pentru utilizatori. Testând și implementând diverse inițiative, am reușit să creștem rata de conversie într-o nișă competitivă, iar colaborarea noastră continuă activ, cu planuri pentru viitor.

DURATA COLABORĂRII

10 OCT 2023 - Prezent

TIPUL AFACERII

Producător de Paturi

MARGE HOME COLLECTIONS

   “Niciodată nu ne-am gândit că lucrurile ar putea să meargă în direcția nepotrivită, ba dimpotrivă, din momentul în care am văzut prima parte a proiectului am mers mai departe fără niciun fel de dubiu.”

 

Marge H.C.

Eerie Black

HEX

RGB

CMYK

#191919

(25,25,25)

0 0 0 90

Boy Green

HEX

RGB

CMYK

#757645

(117,118,69)

0 0 19 54

Pale Taupe

HEX

RGB

CMYK

#B4A27E

(180,162,126)

0 7 21 29

Flash White

HEX

RGB

CMYK

#F4F3F3

(244,243,243)

0 0 0 4

Font Utilizat

Aa

CAFELA

Variații

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Servicii
Integrate

#Momenthum&You

Întâi am ascultat nevoile, iar apoi am propus diferite abordari și am ales alături de client cea mai bună soluție pentru poziția respectivă.

Baza Colaborării

01

WIREFRAMING

Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing - Wireframing

02

UX DESIGN

UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design - UX Design

03

DEZVOLTARE WEB

Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web

04

ADS MANAGEMENT

Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management - Ads Management

05

TRACKING & ANALIZĂ

Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web

05

AUDIT DE CONȚINUT

Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut - Audit de Conținut

"Ne bazăm în principal pe recomandări și clienți care se întorc pentru produsele noastre, însă ne dorim un canal suplimentar prin care să putem atrage clienți noi într-un mod constant și eficient. "

PUNCTUL DE PLECARE

Intake-ul
Nostru

   Dată fiind natura artizanală a produselor, care sunt fabricate de la zero în București, echipa Marge a dorit un site de prezentare, nu unul de e-commerce. Pe lângă dezvoltarea completă a unui site nou și realizarea designului său, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le-am avut în vizor a fost cel de a structura întreaga informație astfel încât să scoatem în evidență avantajele oferite de Marge, cât și să ne asigurăm că implementăm totul astfel încât să oferim un flux intuitiv care să conducă utilizatorii către diferite puncte de contact.

   Odată ce am dat start promovării și am captat un număr decent de date, am început să testăm diferite inițiative și să implementăm noi idei care să crească rata generală de conversie în interiorul acestei nișe competitive a comercianților de paturi. Colaborarea noastră continuă într-un mod activ, cu scopul de a atinge noi obiective în fiecare lună și de a crește brandul în interiorul pieței.

Am optat pentru o paletă de culori calde, care să inspire confort și liniște, iar fonturile au fost alese pentru a fi ușor de citit și în același timp distinctive și memorabile.

#MargeHomeCollections

Sinergie

Ne-am dorit ca sinergia aflată între unicitatea navigării și prezentarea eficientă a informației să creeze o bază solidă pentru o promovare cu un cost de conversie cât mai eficient, nefăcând compromisuri în raport cu calitatea lead-urilor.

TESTIMONIAL

Vizualizează

Ce spune clientul?

   “Cumva ne-am înțeles fiecare doleanțele, iar faptul că am simțit din partea lor entuziasmul cu care lucrează ne-a făcut să mergem mai departe.”

I am a heading