COLABORAREA NOASTRĂ ALĂTURI DE

Vibe Interior

Vibe interior este un birou de design interior din București cu o aboradare super fresh. Aceștia adoptă o abordare colaborativă, implicând clienții în fiecare etapă a procesului creativ, asigurându-se că tot ceea ce fac duce în cele din urmă la depășirea tuturor așteptărilor.

tipul colaborării

Growth Partner

website

vibe-interior.ro

Despre
Colaborare

Colaborarea noastră a fost orientată la început spre crearea unui site unic, capabil să atragă clienții potriviți și să sprijine creșterea continuă a afacerii. Împărtășind aceeași viziune, am început colaborarea rapid, iar în prezent inițiativele ne-au permis să creștem eficient rata de conversie, atingându-ne toate obiectivele stabilite panâ în prezent.

DURATA COLABORĂRII

10 OCT 2023 - Prezent

TIPUL AFACERII

Birou de Design Interior

VIBE INTERIOR

   “Fiind un domeniu creativ, am ales să găsim o agenție la fel de creativă precum suntem și noi, care are contact cu domeniul nostru și știe care sunt nevoile unui birou de design interior în relație cu ce vrea să vadă clientul de design interior.”

Vibe Interior

Servicii
Integrate

Momenthum&You

Întâi am ascultat nevoile, iar apoi am propus diferite abordari și am ales alături de client cea mai bună soluție pentru poziția respectivă.

Baza Colaborării

01

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web - Dezvoltare Web

02

GOOGLE ADS MANAGEMENT

Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management - Google Ads Management

03

Tracking & Analiză

Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web - Analiză Web

04

ANIMAȚII GSAP

Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP - Animații GSAP

05

OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE

Optimizarea Ratei de Conversie - Optimizarea Ratei de Conversie - Optimizarea Ratei de Conversie - Optimizarea Ratei de Conversie - Optimizarea Ratei de Conversie - Optimizarea Ratei de Conversie

"Vrem un site diferit care odată ce va fi promovat să atragă clienții potriviți și să reprezinte un canal solid prin intermediul căruia putem atrage clienți și continua dezvoltarea biroului nostru."

PUNCTUL DE PLECARE

Intake-ul
Nostru

   Biroul nu avea nicio problemă de rezolvat, doar obiective noi și mai mari de atins. Încă de la primul contact, ne-am conectat foarte bine și am realizat că împărtășim aceeași viziune, așadar am demarat colaborarea într-un timp foarte scurt.

Cei de la Vibe aveau deja o variantă a designului site-ului pregătită, dar nu reușiseră să găsească pe cineva care să-l dezvolte de la zero. Am intrat în legătură cu designerul inițial și am colaborat pentru a aduce îmbunătățiri și a decide varianta finală pe care să o implementăm. Dezvoltarea completă a site-ului, împreună cu toate sesiunile de fine-tuning și testing a durat șase săptămâni.

Avem planuri mari împreună și continuăm să ne atingem toate obiectivele pe care le stabilim, fiind pregătiți să creăm noi lucruri faine și testăm idei în mod continuu.

CITEȘTE MAI MULT

CITEȘTE MAI MULT

O experiența de navigare imersivă care să crească rata de engagement a utilizatorilor.

#EchipaCuVibe-uriFaine

Entuziasm

De la designul vibrant al animațiilor și până la fiecare text încărcat, ne-am propus ca fiecare aspect al site-ului să transmită fiecărui vizitator o energie cât mai pozitivă.

TESTIMONIAL

Vizualizează

CE SPUNE CLIENTUL?

   “În cele din urmă, rezultatul final a întrecut orice așteptare, însă de acolo deja nu mai era o chestie de siguranță, ci era vorba doar de validarea a ceea ce am muncit până în punctul respectiv.”

AFLĂ MAI MULTE

Prezentare Detaliată

#ONouaAventură

Punctul de plecare

Colaborarea noastră cu Vibe Interior a început cu mult entuziasm și o viziune comună clară. Echipa se afla de la momentul respectiv într-o creștere continuă, fără probleme majore de rezolvat, dar cu dorința de a atinge obiective mai ambițioase. Aveau nevoie de un site web care nu doar să arate bine, dar care în același timp să atragă clienții potriviți și să reprezinte un canal care să susțină dezvoltarea continuă a afacerii.

Ne-am înțeles perfect încă de la primul nostru call și am dat start colaborării fără a mai sta pe gânduri, începând să discutăm despre site-ul pe care urma să îl dezvoltăm împreună.

#EntuziasmulSeSimteÎnAer

Primul nostru pas

Echipa avea un design deja pregătit în proporție de 80%, însă nu găsiseră o echipă care să îi poată ajuta cu dezvoltarea și implementarea de animații custom. Acest lucru ne-a oferit un punct de plecare foarte bun și am colaborat strâns alături de designerul lor pentru a finisa toate detaliile rămase și a crea o variantă finală, gata de implementat. Mai mulți oameni, mai multe idei!

#DezvoltareCuVibe-uriBune

Implementarea
Site-ului

Implementarea fiecărei pagini, incluzând sesiunile de modificări și verificarea finală, a durat 6 săptămâni, cu o săptămână înainte de termenul stabilit. Dat fiind faptul că fiecare element a fost dezvoltat de la 0, progresul din punct de vedere vizual a fost unul exponențial, primele 3 sătpămâni fiind alocate pentru crearea individuală a secțiunilor generale și optimizarea acestora pentru dispozitivele mobile.

Cel mai mare progres a fost realizat în săptămâna cu numărul 5, săptămână în care am asamblat toate secțiunile și am creat o parte din animații, iar în ultima săptămână ne-am ocupat de finisarea tuturor detaliilor și adăugarea unor mici tranziții care nu erau în plan, dar care au îmbunătățit considerabil experiența de navigare.

#TotulPusLaPunct

Etapa de pregătire

Încă de la începutul colaborării știam că urma să lucrăm împreună și pe partea de management a canalelor de promovare, așadar, pentru a reduce perioada de pregătire pe care am fi alocat-o, am decis să ne ocupăm de setarea platformelor de tracking în paralel cu finisarea detaliilor site-ului.

Totuși, am alocat câteva zile pentru pregătirea unui landing page individual pe care urma să rulăm diferite teste pentru utilizatorii ce urma să îi aducem.

#PeCaleaCeaBună

Unde ne aflăm?

Cu fiecare zi care trece, suntem mai entuziasmați de colaborarea noastră cu Vibe Interior. Planurile mari pe care le avem împreună ne țin mereu în mișcare și ne motivază să ne atingem toate obiectivele stabilite. De parcă cafeaua de dimineață nu ar fi suficientă, creativitatea noastră pare să fie alimentată și mai mult de entuziasmul și energia acestei colaborări plnă de vibe-uri faine!